Verkeersregelaar nodig?

Vraag offerte aan

Bent u op zoek naar verkeersregelaars? Wij kunnen u hierin voorzien. Onze verkeersregelaars zijn volgens overheidsnormen volledig gecertificeerd en in het bezit van een VCA-certificaat. De verkeersregelaar gaat verkleed in professionele, fluoriserende verkeersregelaarskleding.

Wij zijn zeer dynamisch in tijdelijke verkeersmaatregelen! 24 uur per dag, 7 dagen per week zorgen wij voor soepele verkeersdoorstromingen bij evenementen, (weg)werkzaamheden en bijvoorbeeld bouwplaatsen. Of het nu een langlopend project is of slechts één dag, wij creëren en continueren een veilige omgeving voor medewerkers en weggebruikers.

Zeer goed opgeleid en ervaren personeel.

Verkeersstromen verlopen soepeler. Onze verkeersregelaars zorgen ervoor dat verkeersstromen bij opstoppingen, ongelukken, evenementen, omleidingen en bv defecte stoplichten soepel verlopen. Onze verkeersregelaars zijn daarom cruciaal in zulke situaties.

24 uur per dag inzetbaar. Aangezien de inzet van een verkeersregelaar niet altijd vooraf bekend is (denk aan incidenten en calamiteiten) is het van belang dat verkeersregelaars snel ter plaatse kunnen zijn. Onze verkeersregelaar kan binnen een paar uur op locatie zijn.